2015-01-13
Thyrí Traustadóttir

Rekrytering - Teknisk säljare o Marknadsansvarig

Nu söker vi nya medarbetare till vår organisation.

 

Marknadsansvarig

Vi söker dig som är driven och affärsorienterad med en stark kreativ ådra som vill axla rollen som Marknadsansvarig hos oss. Vi ger dig en nyckelroll, där du ansvarar för att förpacka och kommunicera våra erbjudande till olika marknadssegment på ett personligt och kreativt sätt.

 

Teknisk Säljare

Vi förstärka vårt team med ytterligare en kreativ och affärsorienterad säljare. Hos oss får du en nyckelroll, där du ansvarar för att sälja hela systemlösningar till våra kunder och bidrar till deras utveckling och effektivisering av förpackningar och emballage. För dig är långsiktighet, trygghet och kvalité en naturlig del av din försäljning. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin: 036-330 09 06.


Läs mer samt ansök på: www.nyposition.se

 
2014-11-01
Thyri Traustadottir

T-Emballage på Elmia Subcontractor 2014

 Tack till alla som besökte oss på Elmia Subcontractor mässan i Jönköping!

 Elmia Subcontractor 2014 Web400

 

 

 

 

 

 

 
2013-09-10
Ann-Marie Granström

Nyhet - Luftspaltsskiva

Luftspaltsskivan är en smart lösning som förenklar arbetet i taket och säkerställer ventilationen. Här kan du läsa mer om luftspaltsskivan.

 

Luftspaltsskiva_frilagd

 
2013-05-13
Ann-Marie Granström

Logistik enligt T-Emballage

Vi har spelat in en film om logistik. Detta för att visa hur vi ser på just logistik, vilken erfarenhet vi har och vilka logistiktjänster vi kan erbjuda våra kunder. Klicka här eller på bilden för att komma till filmen.

 

Film_logistik_stor

 
2013-04-10
Ann-Marie Granström

Inbjudan mässa Logistik och Emballage

Välkommen till en mässa där vi sätter fokus på optimering av Logistik och Emballage. Här kan du läsa mer om mässan och hur du anmäler dig.

 
2013-02-18
Ann-Marie Granström

T-Emballage årets leverantör

Vi har fått utmärkelsen Årets leverantör 2012 av Profilgruppen. Det framgår tydligt i nomineringstexten att vi får utmärkelsen tack vare ett lagarbete av alla funktionerna på T-Emballage. Vi tackar för utmärkelsen och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete.

 

Aretsleverantor_2012

 
2013-02-01
Ann-Marie Granström

Produktkatalog 2013

Nu har vår Produktkatalog 2013 kommit från tryckeriet. Om du vill ha en katalog klickar du här. Du vet väl att du hittar alla våra standardartiklar under Sortiment?

 Prodkat2013