X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
Stäng meny

Affärsidé

Vår affärsidé är att med kompetens och personlig service tillgodose våra kunders behov av produkter och helhetslösningar inom byggmaterial, förpackningar och logistik.

Trygghet skapas av framåtanda och engagemang

När T-Emballage grundades var tanken att vi skulle leverera emballage och förpackningar till industrin. Så blev det också under de första tio åren, men med tiden började även hustillverkarna intressera sig. De frågade framförallt efter olika tätskikt och vindskydd – produkter som vi snart insåg var nära besläktade med våra emballage.

Lyhörda som alltid började vi så smått att möta deras önskemål genom att ta in byggfolie i vårt sortiment. Sedan fortsatte vi med allt fler material och idag är vi en heltäckande leverantör och samarbetspartner av byggmaterial och  emballage till byggvaruhandeln och prefabindustrin. 

Vår långa erfarenhet inom området gör att vi kan hitta de perfekta totallösningarna innefattande såväl byggteknik, emballering och logistik. 

Vi vill med hjälp av nya produkter och verifierad byggteknik skapa ett ärligt och hållbart byggande. 

Vår tekniska support har blivit ett uppskattat stöd. Direktkontakt med konstruktörer och snickares erfarenheter och krav hjälper oss att utveckla och ta fram nya produkter. Vi har i många år legat i framkant med ett väl utarbetat och brett sortiment.