X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
Stäng meny

TESHELL® Golv

TESHELL® för golv innehåller marknadsledande produkter inom både underlag och skydd. Rätt produkter gör golvläggningen enklare och resultatet bättre. Dessutom ger lösningarna en komfort i toppklass.

 

Mer information om våra produkter hittar du här.

TESHELL® garantiprogram

För energieffektiva och fuktsäkra hus som står pall över tid.

Som ensam aktör på marknaden erbjuder vi 30 års garanti på vårt klimatskal TESHELL®. Du som kund ska kunna känna dig trygg i att vi har gjort vårt jobb med att testa, kvalitetssäkra och utvärdera delarna var för sig och tillsammans i system.

Funktionsgarantin gäller då en provtryckning påvisar att lufttäthet och beständighet inte uppnår godkända värden. I de fall det skulle uppstå levererar vi, kostnadsfritt ett nytt system i form av nya produkter. Ersättningen förutsätter attsystemlösningen helt bygger på TESHELL®-produkter och att monteringen är korrekt genomförd enligt våra anvisningar.

Produktgarantin gäller för enskilda produkter vilka inte uppvisar utlovad kvalitet. I de fall det skulle uppstå levererar vi kostnadsfritt nya produkter. Ersättningen förutsätter att monteringen är korrekt genomförd enligt våra anvisningar. För värden och gällande produkter, se särskilt garantidokument.

Kontakta våra säljare så berätta de gärna mer om TESHELL®

Daniel Lidfeldt

Daniel Lidfeldt
Rådgivande säljare öst
0383-599 51
Skicka e-post

Maria Ahlinder

Maria Ahlinder
Rådgivande säljare syd
0383-599 32
Skicka e-post

Morgan Oscarsson

Morgan Oscarsson
Rådgivande säljare väst
0383-599 07
Skicka e-post

Viktor Arvidsson

Viktor Arvidsson
Key Account Manager
0383-599 12
Skicka e-post