X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
Stäng meny

TESHELL® Tak

Vi kan täta tak. Med underlagsprodukter i TESHELL®-serien kan du vara säker på att få ett tätt, skyddande och vattenavledande skikt under yttertaket, oavsett om det handlar om takpannor, plåt eller ytpapp. Med rätt produkter, monterade och kombinerade på bästa sätt, ger TESHELL® ditt tak ett riktigt premiumskal.

 

Mer information om våra produkter hittar du här.

TESHELL® garantiprogram

För energieffektiva och fuktsäkra hus som står pall över tid.

Som ensam aktör på marknaden erbjuder vi 30 års garanti på vårt klimatskal TESHELL®. Du som kund ska kunna känna dig trygg i att vi har gjort vårt jobb med att testa, kvalitetssäkra och utvärdera delarna var för sig och tillsammans i system.

Funktionsgarantin gäller då en provtryckning påvisar att lufttäthet och beständighet inte uppnår godkända värden. I de fall det skulle uppstå levererar vi, kostnadsfritt ett nytt system i form av nya produkter. Ersättningen förutsätter attsystemlösningen helt bygger på TESHELL®-produkter och att monteringen är korrekt genomförd enligt våra anvisningar.

Produktgarantin gäller för enskilda produkter vilka inte uppvisar utlovad kvalitet. I de fall det skulle uppstå levererar vi kostnadsfritt nya produkter. Ersättningen förutsätter att monteringen är korrekt genomförd enligt våra anvisningar. För värden och gällande produkter, se särskilt garantidokument.

Kontakta våra säljare så berätta de gärna mer om TESHELL®

Gabriella Fridsäll

Gabriella Fridsäll
Innesäljare
0383-599 66
Skicka e-post

Christer Edholm

Christer Edholm
Key Account Manager
0383-599 50
Skicka e-post

Kent Johannesson

Kent Johannesson
Försäljningschef
0383-599 06
Skicka e-post

Johan Svedin

Johan Svedin
Rådgivande säljare norr
0383-599 62
Skicka e-post