X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
Stäng meny

TESHELL® Tak

Vi kan täta tak. Med underlagsprodukter i TESHELL®-serien kan du vara säker på att få ett tätt, skyddande och vattenavledande skikt under yttertaket, oavsett om det handlar om takpannor, plåt eller ytpapp. Med rätt produkter, monterade och kombinerade på bästa sätt, ger TESHELL® ditt tak ett riktigt premiumskal.

 

Mer information om våra produkter hittar du här.

TESHELL® garantiprogram

För energieffektiva och fuktsäkra hus som står pall över tid.

Du som kund ska kunna känna dig trygg i att vi har gjort vårt jobb med att testa, kvalitetssäkra och utvärdera delarna var för sig och tillsammans i system.

Läs mer om TESHELL® Garantiprogram här. Läs mer

Tak

För varje enskild produkt lämnar vi upp till 30 års produktgaranti samt en tätskiktsgaranti för svetsade tätskikt på 15 år.

 

Systemlösningar

Inom ramen för TESHELL® jobbar vi kontinuerligt med systematiska tester där målsättningen är att stärka hållbarhet och funktionalitet utifrån tidens utmaningar. För dig som kund innebär det att vi kan erbjuda en extra trygga och starka garantier på de produkter som vi testat tillsammans i en systemlösning och inte bara varje produkt för sig.

 

Läs mer om våra erbjudanden nedan.


TESHELL® Svetsade tätskikt

I tätt samarbete med Katepal erbjuder vi en pålitlig och grundligt testad paketering av Svetsade Tätskikt. Vårt erbjudande innefattar utöver komplett produktutbud också marknadens starkaste garantier samt möjlighet till utbildning inom området.

 

Läs mer om möjligheterna nedan.

 

 

Garantier för tätskikt

TESHELL® ska vara garanten för kvalitetsvalidering, trygghet och hållbarhet över tid. Utifrån den filosofin har man som kund, via Katepals omfattande garantiprogram, möjlighet att registrera sig och få upp till femton års total- och produktgaranti på exponerade och inbyggda svetsade tätskikt.

 

Mer information om tätskiktsgarantin hittar du här.

Produkter som ingår i lösningen:

PRODUKT/UNDERLAG PIR CELLPLAST + MINERAL-ULLSKIVA 20MM MINERALULL TRÄUNDERLAG + SKYDDSTÄCKNING BETONG BEFINTLIGT TÄTSKIKT
DUBBEL   X X X X X
DUBBEL FR  X          
SEP 5500 R           X

Kombinationer av produkter och underlag som tätskiktstillverkaren föreskriver är i enlighet med garantivillkoren.
Uppfyller kraven på brandteknisk klass Broof(t2).

 

Utbildningar som ger garanti

T-Emballage Bygg har tillsammans med Katepal tagit fram ett utbildningskoncept för dig som vill fördjupa eller bredda din affär till att också kunna erbjuda takläggning av svetsade exponerade tätskikt. Utbildningen ger dig även förutsättningar för att kunna erbjuda marknadens starkaste tätskiktsgaranti.

 

Vill du veta mer?

Läs mer i broschyren om TESHELL® svetsade tätskikt.

Kontakta våra säljare så berätta de gärna mer om TESHELL®

Gabriella Fridsäll

Gabriella Fridsäll
Rådgivande säljare öst
0383-599 66
Skicka e-post

Christer Edholm

Christer Edholm
Key Account Manager
0383-599 50
Skicka e-post

Kent Johannesson

Kent Johannesson
Försäljningschef
0383-599 06
Skicka e-post

Johan Svedin

Johan Svedin
Rådgivande säljare norr
0383-599 62
Skicka e-post