X
Min meny
Ändra dina uppgifter

Leveransadresser
Stäng meny

T-EMBALLAGE INTRODUCERAR TESHELL®

 

STANDS THE TEST OF TIME

Våra kunder kan lita på vårt klimatskal. År efter år.

Att hålla fukt ute och värme inne kräver mycket av en huskonstruktion. Att dessutom fortsätta göra det år efter år, även när andra kastat in handduken, det är att på riktigt ha klarat provet. Med TESHELL® får du ett pålitligt och grundligt testat klimatskal som du kan lita på i alla väder.

Intresset för att bygga hållbart och klimatsmart är stort och det finns en uppsjö av produkter med tätande egenskaper på marknaden. Med skallösningar från TESHELL® bygger du lufttätt, energisnålt, fuktsäkert och långsiktigt. Det gör skillnad för både klimatet i stort och för ditt inomhusklimat.

Testa TESHELL® 3D-verktyg

Med skallösningar från TESHELL bygger du lufttätt, energisnålt, fuktsäkert och långsiktigt. I 3D-verktyget får du hjälp med processen att hitta rätt lösning för ett pålitligt och grundligt testat klimatskal.

 

Till 3D-verktyget

Lär dig mer om TESHELL®

Bevisad skalkännedom

Genom att leverera hela skalet under namnet TESHELL®, med alla produkter som behövs för tak, vägg, golv och grund, samt produkter som används för att montera och hantera på bästa sätt, har vi koll på vad våra produkter går för, inte bara var för sig, utan tillsammans. Vi testar, och testar igen. På så sätt vet du att när du väljer TESHELL® får du ett klimatskal som håller tätt hela vägen.

På T-Emballage arbetar vi ständigt med produktutveckling. Vi tar fram nyheter och uppdaterar produkter med grund i forskning. Dessutom är vi noga med att få våra produkter bedömda och godkända. På så sätt är vi med och utvecklar branschen och höjer hela tiden ribban – för oss själva, för våra konkurrenter och för vad du kan förvänta dig av ditt klimatskal.

Testat med moderna metoder tillsammans med RISE

Lutfttäta klimatskal är en viktig förutsättning för att uppnå de energieffektiva egenskaper som klimatsmarta hus kräver. För att behålla dessa egenskaper över tid är klimatskalets hållbarhet en kritisk faktor. På RISE (Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner) har forskare utvecklat en helt ny provningsmetod där lufttäthetsystem testas i miljöer som efterliknar realistiska byggarbetsplatsförhållanden.

I den miljön har vi testat vår systemlösning för insida/ utsida vägg, vilket gör att vi känner oss trygga i att lämna 30 års funktionsgaranti på den delen av TESHELL®. Vi ser det som startskottet i vårt kvalitets- och innovationsarbete och kommer successivt att utöka funktionsgarantin till fler områden inom TESHELL®. Kvalitetsvalidering är
vårt sätt att alltid vara det bästa valet.