X
Min meny
Ändra dina uppgifter
Leveransadresser
Logga ut

Hållbarhetsutvecklare

Hållbarhet är en avgörande del av vilka vi är och vi tar ständigt nya steg för att bli lite bättre varje dag. Prestigelöst arbetar vi tillsammans över hela organisationen. Vi hjälper och pushar varandra, vi letar samarbeten och innovationer, och vi lär oss på vägen. Vi, tillsammans. Det är nyckeln som kommer ta oss hela vägen fram.

Och nu behöver vi dig. För att stärka vårt hållbarhetsarbete ytterligare rekryterar vi en hållbarhetsutvecklare som kommer arbeta nära vår hållbarhetschef i två bolag inom Salix Group, en del av koncernen Volati. T-Emballage som levererar förpackningslösningar till industri och sågverk, och TECCA som erbjuder bygglösningar till både industri och bygghandel. Båda två starka och framåtlutade bolag med stort hållbarhetsfokus.

 

VAD ERBJUDER VI?

Tjänsten som hållbarhetsutvecklare är operativ och ger dig möjlighet att lära och utvecklas inom hållbarhetsområdet. Du kommer ansvara för vår klimatinventering och vara delaktig i att hitta sätt för oss att minska vårt klimatavtryck. Livscykelanalyser och EPD:er är ett annat viktigt område där vi behöver dig för att genomföra de operativa delarna med datainsamling, analys och beräkningar med hjälp av mjukvara avsedd för ändamålet. Även annan typ av miljödokumentation såsom eBVD och bedömningar i miljödatabaser hamnar på ditt bord.

I båda våra bolag arbetar hållbarhetsfunktionen nära tillsammans med övriga funktioner. Detta innebär att du kommer ha en varierande vardag innehållande bland annat kontakt med leverantörer, kundsupport gällande miljöfrågor, deltagande i produktutvecklingsprojekt och intern support till dina kollegor när de har frågor relaterade till hållbarhet.

Utöver de arbetsuppgifter som vi redan nu vet att vi behöver din hjälp med vill vi också låta dig bidra med det som ligger dig lite extra varmt om hjärtat. Vi välkomnar idéer och viljan att testa nya saker.

 

VEM ÄR DU?

För att på bästa sätt kunna ta dig an dina nya arbetsuppgifter tror vi att du är en analytiskt lagd person och att det är naturligt för dig att vara noggrann i det du gör. Sannolikt är du en hejare på Excel och trivs med att samla in och analysera olika typer av data.

Vi lägger större vikt vid din vilja att lära och utvecklas än lång arbetslivserfarenhet och en specifik utbildning. Att du är enkel att samarbeta med är en förutsättning, men vi vill också att du känner dig bekväm med att planera och genomföra arbetsuppgifter på egen hand.

Du har självklart ett stort intresse för hållbarhet, gärna i kombination med ett tekniskt intresse. Helt säkert är du bra på att identifiera utmaningar, och du ger dig inte förrän du hittar rätt lösning.

Du känner dig bekväm med att uttrycka dig och inhämta information på både svenska och engelska.

 

MERITERANDE:

Lite extra intressant är du för oss om du är utbildad miljöingenjör eller har liknande arbetslivserfarenhet. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med miljödokumentation och livscykelanalyser, eller kanske har full koll på plastmaterial och REACH är det ett plus. Vi lägger dock stor vikt vid vem du är och inte bara vad du har med dig sedan tidigare, så tveka inte att söka även om du inte redan kan allt.

 

BRA ATT VETA

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid
  • Provanställning kan komma att tillämpas
  • Båda bolagen ligger i Vetlanda, men vi erbjuder även placeringsort Jönköping
  • Du rapporterar till hållbarhetschef Marilyn Lindh
  • Vi strävar efter en mångfald av perspektiv i våra bolag
  • Visa ditt intresse senast 10 oktober. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

 

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till:

Marilyn Lindh
070-660 39 27
marilyn.lindh@teccaworld.com