X
Min meny
Ändra dina uppgifter
Leveransadresser
Logga ut

Vi förstärker och har ledig tjänst inom Strategic sourcing!

Strategic Sourcing

VILKA ÄR VI?

T-Emballage är en väletablerad aktör med fokus på att utveckla och erbjuda totalhållbara och innovativa emballagelösningar för den nordiska industrin. I dagsläget består organisationen av 23 medarbetare och kontor finns i både Vetlanda och Jönköping.

 

VAD ERBJUDER VI?

I rollen som Strategic Sourcing är du ansvarig för att leda och utveckla hela vår leverantörsbas. Vi är inne i en utvecklande och spännande fas där vi ytterligare vill förbättra vår tillväxttakt genom denna roll. Vi förväntar oss att du gillar att göra affärer och ser såväl nya affärsmöjligheter samtidigt som du har fokus på att förbättra befintliga affärer och därigenom bidrar till en fortsatt hållbar och lönsam tillväxt. Du har en nyckelroll i vårt bolag och är drivande i företagets strategiska initiativ.

I rollen som Strategic Sourcing ansvarar du för:

 • De strategiska initiativ som definieras av ledningsgruppen och som rör rollen.
 • Att driva upphandlingar, förhandla och teckna avtal med, i huvudsak, tillverkare av förpackningsmaterial inom olika materialkategorier.
 • Att generera betydande kostnadsbesparingar med effekt på finansiella nyckeltal.
 • Att aktivt söka efter nya potentiella leverantörer, genomföra konkurrensanalyser, samt analysera och hitta lösningar på helt nya produktområden
 • Att säkerställa företagets hållbarhetsutveckling och innovationsgrad kopplat till leverantörsbasen.

 

DETTA KAN DU.

Med driv och passion utveckla vår Supply-verksamhet vidare och förflytta oss framåt och på så sätt hjälpa oss att ta nya positioner på marknaden.

Vi vet inte vem du är, än, men vi har en idé om vad du har gjort tidigare:

 • Universitetsexamen med inriktning mot supply chain och/eller strategisk sourcing alternativt med teknisk inriktning (ingenjör) och motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Bevisad förmåga att etablera nya leverantörskontakter, driva upphandlingar och förhandla på ett professionellt sätt och med goda resultat.
 • Effektiv i Office-programmen, BI-verktyg och erkänt duktig på att analysera affärer. Avancerad nivå i svenska och engelska i tal och skrift, andra nordeuropeiska språk är meriterande.

 

DETTA ÄR DU.

Vi är på väg framåt och har höga ambitioner - att utvecklas tillsammans med oss är riktigt kul. Här får du vara med och tänka, planera och genomföra samt fira framgångar i enlighet med planen vi sätter tillsammans. För att lyckas i rollen tror vi att du har en stark analytisk och strategisk förmåga, tillsammans med en nyfikenhet för verksamheten och människor runt omkring dig. Det är viktigt att du är bekväm med, och tycker om, högt ställda krav och tuffa målsättningar. Du är skicklig kommunikativt och det är naturligt för dig att skapa goda relationer med såväl kollegor som externa samarbetspartners. Du gillar att arbeta strukturerat och metodiskt med bibehållen förmåga att omprioritera och vara flexibel utifrån olika situationer. Du trivs med att arbeta resultatorienterat och triggas av att sätta höga prestationsmål för såväl dig själv som för våra leverantörer. Om du därtill använder ditt engagemang för att identifiera problem och arbeta lösningsfokuserat så kommer vi gilla varandra!

BRA INFO ATT VETA.

 • Placeringsort Vetlanda med möjlighet att sitta på vårt kontor i Jönköping.
 • Resor inom Europa förekommer.
 • Du rapporterar till Supply Chain Manager
 • Visa ditt intresse för tjänsten senast 3 februari 2023, urval sker dock löpande.

 

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar kring tjänsten eller vårt bolag:

Björn Holm
076 - 677 21 47
bjorn.holm@t-emballage.se