X
Min meny
Ändra dina uppgifter
Leveransadresser
Logga ut
2023-02-22

Ny Hållbarhetskoordinator

Ny Hållbarhetskoordinator

Vi välkomnar Elin Lindberg Larsson. 

 

Berätta lite om dig själv, vem är du?
Jag är 43 år gammal och bor i Vetlanda tillsammans med min man och vår dotter. Jag får ofta höra att jag som person är omtänksam, positiv och ambitiös. Jag har lätt att engagera mig i saker som är viktiga för mig, som exempelvis hållbar utveckling inom vilka de sociala aspekterna som mänskliga rättigheter ligger mig extra varmt om hjärtat. 

På fritiden umgås jag gärna med familjen, åker på skidresor, tränar, lyssnar på ljudböcker och gör yoga. Något som är en mysig avkoppling för mig är när jag får sitta ner och sticka. Musik och sång ligger nära hjärtat och det har jag hållit på med hela mitt liv. Tyvärr har det inte hunnits med de senaste åren, men jag tackar inte nej till att gå på konserter och spelningar. 

 

Vad har du jobbat med tidigare?
Jag har jobbat inom i stort sett hela logistikkedjan i många olika branscher, där jag stött på flera olika miljö- och hållbarhetsfrågor.


Vad var det som fick dig att söka tjänsten?
Då det har varit ett mål för mig att få möjligheten att jobba med miljö- och hållbarhetsfrågor på heltid så blev jag väldigt intresserad av att söka. T-Emballage har jag hört mycket om när jag växte upp. För mig känns det som ett trivsamt och stabilt företag. Ett stort plus är att de vill engagera sig i hållbarhetsfrågor och att det är så integrerat i alla steg och processer på företaget.  

 

Hur har din första månad varit? 
Den har varit intensiv men spännande. Fick ett varmt välkomnande med blommor och trevliga kollegor som har fått mig att känna mig som en i  gänget. Jag är väldigt positivt överraskad av hur ambitiöst introduktionsprogrammet var upplagt, vilket gav mig en väldigt seriös bild av företaget.Vi ser fram emot att se dig utvecklas i din nya roll.
Varmt Välkommen Elin!