X
Min meny
Ändra dina uppgifter
Leveransadresser
Logga ut
2024-05-16

Målinriktad på alla fronter

Fotbollsstjärnan från J-Södra IF som även stärker kundfokuset på T-Emballage

Målinriktad på alla fronter

Vem är Jonathan Drott?

Jag är en ödmjuk och trevlig 32-åring som förutom att jobba med försäljning på T-Emballage förmodligen mest är igenkänd som mittfältare och lagkapten inom fotbollslaget J-Södra IF. Jag bor i Jönköping tillsammans med min sambo och två små barn men kommer ursprungligen från Vetlanda där fotbollskarriären inleddes med Bäckseda IF som moderklubb.

 

Hur hamnade du på T-Emballage mitt i fotbollskarriären?

När det blev klart att jag skulle börja spela för J-Södra IF och att familjen skulle flytta till Jönköping så la jag ut en blänkare på LinkedIn om att jag söker deltidsanställning parallellt med fotbollen. Björn Holm, VD på T-Emballage, snappade upp detta och tog kontakt med mig för att se om min personlighet och mina erfarenheter kunde matchas ihop med behoven på T-Emballage. Sedan gick det ganska snabbt och nu är jag här!

 

Vad kommer du primärt att jobba med på T-Emballage?

Mitt fokus ligger på försäljning och uppsökande stöttning till kunder utifrån deras löpande behov. Mestadels kommer jag att befinna mig på kontoret och ha kundkontakten via telefon. Jag ser fram emot att lära känna våra kunder och se hur jag kan stötta upp så att de känner av en ännu högre servicenivå

 

Hur har din första tid på T-Emballage varit?

Den har varit väldigt bra! Jag känner mig hjärtligt mottagen och det är ett bra gäng både på Jönköpings-kontoret och i Vetlanda.   

 

Hur tycker du att det fungerar att kombinera yrkesliv på T-Emballage med fotbollskarriär?

Även om jag inte hunnit prova på så länge ännu känns det väldigt positivt. Dagarna blir mer varierade och jag upplever redan att jag får mer energi till fotbollen när arbetsdagen på T-Emballage är klar. Fotboll är ju min comfort zone så som nyanställd innesäljare på T-Emballage får jag chansen att utmana och utveckla mig inom områden som tidigare inte tillhört min vardag i samma utsträckning.    

 

Jonathan Drott

0383-599 21
jonathan.drott@t-emballage.se