X
Min meny
Ändra dina uppgifter
Leveransadresser
Logga ut

Förpackningsmaskiner

Brett utbud av förpackningsmaskiner för olika behov

Vi erbjuder helhetslösningar med effektiva förpackningsmaskiner och stor erfarenhet av emballageprocesser.


T-Emballage har lång erfarenhet av att implementera maskinlösningar som stärker produktiviteten och ger möjlighet till sänkta kostnader. Kombinerat med expertis och kunskap inom olika typer av emballagematerial gör vi helhetsanalyser med fokus på hållbarhet och optimering av era processer.  


Vi träffar er gärna för att göra en analys av er verksamhet för att säkerställa att ni får rätt lösningar utifrån behovsbilden. Vi tar avstamp utifrån nedanstående maskinkategorier, men ert behov är vårt huvudfokus och det styr vilken typ av lösning vi föreslår.

Sträckfilmsmaskiner

Effektivt och enkelt emballeringsalternativ för att säkra såväl jämt som oregelbundet gods. Filmen skyddar inför och under transport mot smuts, fukt och skador.  

Tejpmaskiner

En säker och snabb försegling av kartonger som hjälper er att spara tid, minimera materialspill och ge en konsekvent och pålitlig förslutning. 

Bandningsmaskiner

Våra bandningsmaskiner ger en stabil, effektiv och säker bandning utav ditt gods inför lagerhållning och transport.  

Kartongresare

Optimerar och effektiviserar vikningsprocessen samtidigt som du får jämna kartonger varje gång. Anpassningsbar utefter kartongens storlek.  

Krympfilmsmaskiner

Minska era transportskador med hjälp av en skyddande försegling. Krympfilmen sluter sig tätt om produkten oavsett storlek och skyddar mot smuts och skador.

Service och reservdelar

Vi finns här för att ge support, service och tillhandahålla reservdelar för att säkerställa att din utrustning fungerar så bra som möjligt. 

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med att effektivisera din emballeringsprocess och välja rätt maskinlösning.

Rickard Nilsson
Rickard Nilsson

Area Sales, Syd

Telefon: 040-16 78 82

Visst du att de flesta av de produkter vi säljer är unika? Vi måttanpassar, och ser till att produkterna blir en del av din marknadsföring. Förpackningsdesign och tryck är några av våra starka sidor, du får själv bestämma hur du vill ha dem.

 

Kontakta oss för att komma igång