X
Min meny
Ändra dina uppgifter
Leveransadresser
Logga ut
2023-03-13

Nya kollegor inom Supply Chain

Vi fortsätter att växa och välkomnar vår nya Supply Chain Manager - Ola Svenssohn och vår Supply Chain Planner - Eric Kjellström.

Nya kollegor inom Supply Chain

Ola Svenssohn

Berätta lite om dig själv, vem är du?
Jag är 53 år, är Gift och har två barn. Jag och min familj bor i Eksjö. Ett av mina större intressen är cykling, både i skog och på väg. Att jobba med människor tycker jag väldigt mycket om. Nyfiken på livet är min filosofi. Jag gillar utmaningar både privat och i yrkeslivet. 

 

Vad har du jobbat med tidigare?
Tidigare har jag jobbat på ett antal företag inom industrin i olika befattningar.

 

Vad var det som fick dig att söka tjänsten?
När jag såg ansökan om Supply Chain Manager så kände jag att detta kan ge mig den utmaningen som jag sökte. Supply Chain har alltid varit nära det jag velat göra och managertjänsten på T-Emballage låg helt rätt, så jag ville söka tjänsten för att se om detta kunde vara en "perfect match", både från mitt och T-emballages håll. 

 

Hur har din första månad varit?
Det har varit en väldigt intensiv första månad med mycket nytt, en del överlämningar, flertalet leverantörsbesök, men så otroligt kul. Detta är något jag har velat göra länge. 

 

 

Eric Kjellström

Berätta lite om dig själv, vem är du?
Eric heter jag och bor i Vetlanda. Jag är väldigt aktiv inom föreningslivet, framför allt i Vetlanda Innebandy VIB. Just nu hjälper jag till att videocoacha A-laget när det är matchevenemang. Det blir en hel del golf under somrarna och hade jag fått välja en specifik bana att spela på hade jag valt Augusta National Golf Club i Georgia i USA. Utöver det umgås jag gärna med vänner och hade absolut inte tackat nej till en solsemester. 

 

Vad har du jobbat med tidigare?
Jag har jobbat med logistik på olika positioner men mestadels i någon typ utav ledande roll.

 

Vad var det som fick dig att söka tjänsten?
Jag kände att det var en roll som passade mig där mina tidigare erfarenheter ger mig en förståelse för hur man kan hitta smarta lösningar. Utöver detta såg jag möjligheten att utvecklas och bli utmanad. Företaget har också ett gott renommé.

 

Hur har din första månad varit?
Den har varit en händelserik första månad. Jag har blivit mycket väl mottagen med en mycket bra uppstyrd introduktion. Självklart är det mycket att ta in i början och många tankar som snurrar. 

 

 

Varmt Välkomna Ola och Eric!