X
Min meny
Ändra dina uppgifter
Leveransadresser
Logga ut
2023-10-05

Redlocker

Nu tar vi ytterligare steg mot ökad inkludering på T-Emballage genom att installera automater med gratis mensskydd för anställda.

Redlocker

"Det känns fantastiskt bra att ha implementerat detta i vår miljö! Vi tror och hoppas att detta underlättar vardagen för medarbetare men också att det skickar signaler som är positiva. Det här löser förstås inte allt i frågan om att utveckla upplevelsen av inkludering, men det är ett litet steg bland många i rätt riktning och något som sedan länge borde ha varit en naturlig del i arbetsmiljön." - Björn Holm, VD på T-Emballage.

 

De röda automaterna som utvecklas och säljs av RedLocker syns tydligt på företagets toaletter och ska signalera att vi som arbetsgivare knyter an till de förändringsambitioner som RedLocker aktivt jobbar för i synen på ökad inkludering och smidigare hantering av mensskydd.

 

"Vi på RedLocker är  stolta över att samarbeta  med T-emballage och genom våra smarta distributionslösningar göra mensskydd självklart för fler. Våra röda automater är ett statement och  tillsammans skapar vi  förändring." - Redlocker